1. به دنبال کمک حرفه ای باشید: مشاوره با یک درمانگر، مشاور یا متخصص سلامت روان مورد اعتماد می‌تواند فضای امن و محرمانه ای را برای گفتگو در مورد تجربیات خود و دریافت راهنمایی در مورد نحوه مقابله با سوء استفاده عاطفی در اختیار شما قرار دهد. .
  2. mental health-سلامت روانی

  3. اسناد شواهد: هرگونه حادثه آزار عاطفی، از جمله تاریخ، زمان، مکان و جزئیات آنچه اتفاق افتاده را ثبت کنید. این مستندات می‌تواند در جستجوی کمک حقوقی یا حرفه ای در آینده مفید باشد.
  4. مرزها را تعیین کنید: برای محافظت از خود در برابر سوء استفاده بیشتر، مرزهای واضحی را با والدین خود تعیین کنید. این ممکن است شامل محدود کردن تماس یا تعیین انتظارات خاص برای نحوه رفتار با شما باشد.
  5. مراقبت از خود را تمرین کنید: از سلامت جسمی، عاطفی و روانی خود با درگیر شدن در فعالیت هایی که باعث شادی و آرامش شما می شود، مانند ورزش، مدیتیشن، یا گذراندن وقت با دوستان حمایت کننده و خانواده.
  6. به دنبال حمایت از دوستان و خانواده قابل اعتماد باشید: در مورد تجربیات خود با دوستان و اعضای خانواده قابل اعتماد صحبت کنید و از آنها حمایت عاطفی بگیرید. داشتن یک سیستم پشتیبانی می‌تواند به شما کمک کند کمتر احساس انزوا و انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشید.
  7. به یک گروه پشتیبانی بپیوندید: برقراری ارتباط با دیگرانی که موقعیت‌های مشابهی را تجربه کرده‌اند، می‌تواند حس جامعه و درک را ایجاد کند. بسیاری از سازمان‌ها گروه‌های حمایتی را برای کودکان بزرگسال والدین آزارگر عاطفی ارائه می‌دهند.
  8. به دنبال مشاوره حقوقی باشید: با یک وکیل مشورت کنید تا گزینه‌های قانونی خود را بررسی کنید، مانند درخواست منع تعقیب یا درخواست حمایت مالی.
  9. نیازهای خود را در اولویت قرار دهید: تصمیماتی بگیرید که رفاه و نیازهای شما را در اولویت قرار دهد، نه اینکه بخواهید والدین خود را راضی کنید یا انتظارات آنها را برآورده کنید.
  10. یاد بگیرید که به طور موثر ارتباط برقرار کنید: مهارت های ارتباطی قاطعانه را برای بیان نیازها و مرزهای خود توسعه دهید و یاد بگیرید که فعالانه گوش دهید تا از سوء تفاهم جلوگیری کنید.
  11. انتظارات واقع بینانه تنظیم کنید: بدانید که نمی توانید رفتار والدین خود را تغییر دهید، اما می‌توانید نحوه واکنش خود را به آن تغییر دهید. انتظارات واقع بینانه ای برای آنچه که می‌توانید و نمی توانید کنترل کنید تعیین کنید.
  12. موقعیت بگذارید: در صورت لزوم از تعامل با والدین خود استراحت کنید تا از رفاه عاطفی خود محافظت کنید.
  13. به دنبال کمک حرفه ای برای والدین خود باشید: اگر والدین شما مایلند، به دنبال کمک حرفه ای برای رسیدگی به مسائل عاطفی خود و بهبود رفتارشان باشید.
  14. یک فضای امن ایجاد کنید: یک فضای امن برای خود ایجاد کنید، مانند خانه دوست مورد اعتماد یا یک گروه پشتیبانی محلی، جایی که بتوانید احساس امنیت و حمایت کنید.
  15. ذهن‌آگاهی را تمرین کنید: تکنیک‌های ذهن‌آگاهی می‌توانند به شما کمک کنند به جای گرفتار شدن در احساسات و افکار منفی، حاضر و متمرکز بمانید.
  16. برای هرگونه مشکل بهداشت روانی به دنبال کمک باشید: اگر با اضطراب، افسردگی یا سایر مشکلات سلامت روان دست و پنجه نرم می‌کنید، برای رفع این مشکلات از متخصص کمک بگیرید.
  17. مراقب مالی خود باشید: اگر از نظر مالی به والدین خود وابسته هستید، گزینه‌های حمایت مالی مانند جستجوی شغل یا درخواست کمک مالی را بررسی کنید.
  18. برای هرگونه مشکل سلامت جسمی به دنبال کمک باشید: اگر با مشکلات جسمی، مانند درد مزمن یا اختلالات خواب مواجه هستید، برای رفع این مشکلات به پزشک مراجعه کنید.
  19. برای هرگونه مشکل سوء مصرف مواد به دنبال کمک باشید: اگر با سوء مصرف مواد دست و پنجه نرم می‌کنید، برای رفع این مشکلات از متخصص کمک بگیرید.
  20. خوشبختی خود را در اولویت قرار دهید: به جای اینکه بخواهید والدین خود را راضی کنید یا انتظارات آنها را برآورده کنید، تصمیماتی بگیرید که برای شما شادی و رضایت به ارمغان می آورد.
  21. خوشبختی

عناوین مرجع:

  1. «والد آزارگر عاطفی: چگونه آزار عاطفی را بشناسیم و درمان کنیم» نوشته بورلی انگل (2018)
  2. «فرزندان بزرگسال والدین نابالغ عاطفی: چگونه از آسیب های دوران کودکی شفا پیدا کنیم و روابط بهتری ایجاد کنیم» نوشته لیندسی سی گیبسون (2019)
  3. «حقوق قانونی کودکان و والدین: راهنمای قوانین مؤثر بر روابط خانوادگی» نوشته مارتین آ. کاتز و دیوید ال. ویلیس (2018)

موضوعات: بدون موضوع, آموزشی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...